Stiahnuť appku

Sledujte nás

InTheCity: Nový spôsob, ako objaviť svoje mesto a rozrásť svoje podnikanie

Vitajte v InTheCity, v platforme, ktorá premení váš spôsob interakcie s mestom a podporí rast vášho podnikania. Ak sa pýtate, čo je to InTheCity, tak ste na správnom mieste. InTheCity je revolučný projekt s ambíciou uľahčiť život ľuďom v meste a pritom podporiť rast miestnych podnikov.

InTheCity je viac než len webová platforma alebo mobilná aplikácia. Je to brána do sveta mestského života, kde môžete nájsť všetko, čo potrebujete. Od obchodov a služieb, cez finančné kalkulačky, reality a ubytovanie, až po kalendár podujatí v danom meste.

Naším cieľom je poskytnúť vám všetko, čo potrebujete na jednom mieste, aby ste získali čo najviac z vášho mestského života. S InTheCity “vo vrecku” už nemusíte rozmýšlať, kde čo hľadať, všetko máte TU.


Objavte svet možností s InTheCity

Prečo je InTheCity lepšie ako Google?

Naše riešenie využíva kľúčové slová na vyhľadávanie a poskytuje užívateľom možnosť navigovať presne k pobočkám obchodov a služieb, čo uľahčuje ich každodenný život. Na rozdiel od Googlu, naša platforma je špeciálne navrhnutá tak, aby poskytovala lokálne výsledky a umožnila vám skutočne objaviť svoje mesto. Využite niekoľko kľúčových slov naraz, filtrujte výsledky podľa lokácie alebo kategórie.


Predaj a prenájom nehnuteľností? Máme to pokryté!

Nemusíte sa obávať ani o predaj alebo prenájom nehnuteľností. InTheCity automaticky spáruje predávajúcich a nakupujúcich podľa ich požiadaviek, čo zaručuje bezproblémovú a efektívnu transakciu.


Rozrastajte svoje podnikanie s InTheCity

V InTheCity si firmy môžu vytvárať rôzne akcie a zľavové kupóny, ktoré sú dostupné len pre užívateľov InTheCity. Naša platforma tiež umožňuje priamu komunikáciu s cieľovou skupinou prostredníctvom push notifikácií, čo je výhoda, ktorú len máloktorá platforma ponúka.


Rozširte svoju viditeľnosť s InTheCity

V InTheCity neponúkame len platformu pre vaše podnikanie, ale tiež vám dávame možnosť zviditeľniť vaše služby alebo produkty. Keď vytvoríte položku na našej platforme, máte možnosť využiť rôzne formy reklamy, aby ste dosiahli väčšiu viditeľnosť a zaujali viac potenciálnych zákazníkov.

Máte k dispozícii rôzne možnosti, ako zviditeľniť svoje podnikanie:

  • Vytvorenie reklamy (29.00€): Táto možnosť zviditeľní vašu položku priamo na našom webe. Vaše podnikanie získava exkluzívnu viditeľnosť, čo vedie k väčšej pozornosti a zvýšenej návštevnosti.
    
  • Odoslanie newslettra (+5.99€): Vaše podnikanie alebo udalosť môže byť súčasťou nášho newsletteru, ktorý sa dostane priamo do e-mailových schránok našich užívateľov.
    
  • Pridanie na sociálne siete InTheCity (+1.99€): Vaše podnikanie bude zvýraznené na našich sociálnych sieťach, ktoré dosahujú širokú komunitu ľudí.
    
  • Topovanie položky na 7 dní (1.99€): Vaša položka bude na 7 dní umiestnená na vrch vyhľadávania, čo zvýši jej viditeľnosť.
    
  • Vytvorenie vernostného kupónu (19.00€): Táto možnosť umožňuje vytvoriť vernostný kupón, ktorý posilňuje zákaznícke vzťahy a zvyšuje opakované nákupy.
    
  • Vytvorenie položky - kalendár podujatia (9.00€): S touto možnosťou môžete pridať svoje podujatie do nášho kalendára podujatí, čo zvýši jeho dosah a priláka viac návštevníkov.

S InTheCity máte všetko, čo potrebujete, aby ste boli v centre pozornosti. Vyberte si možnosť, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám, a začnite rásť s nami!


Majte všetko na jednom mieste

Mestský život môže byť rýchly a nepredvídateľný, ale s InTheCity máte všetko pod kontrolou. Od obchodov a podujatí, cez služby a inzeráty, až po finančné kalkulačky a kalendár podujatí. Všetko na jednom mieste, vždy k dispozícii, vždy aktualizované. Navyše, InTheCity nikdy nespí a už teraz pripravujeme ďalšie vychytávky, ktoré Vám uľahčia život v meste!

Ak sa vám páči, čo InTheCity ponúka a chceli by ste sa pripojiť k našej komunite, neváhajte nás kontaktovať.

Tešíme sa na Vás!